Poți să ne trimiți modelul tău și noi să-l facem special pentru tine!

Cele mai Frecvente Întrebări

Întrebările frecvente de mai jos sunt unele preocupări comune ale clienților noștri înainte de a cumpăra produsele noastre, dacă aveți alte întrebări, vă rugăm să le trimiteți la una din metodele noastre de contact.

Contact

Un fototapet este o imagine imprimată pe un material special, folosit pentru a acoperi sau a decora peretele unei camere.

Alegerea unui fototapet potrivit pentru camera ta depinde de preferințele tale de design, stilul camerei și mărimea peretelui. Poți alege un fototapet care să se potrivească cu tema sau culorile camerei tale, să creeze o atmosferă specifică sau să devină punctul de atracție al încăperii.

Instalarea unui fototapet poate varia în funcție de tipul de material și de instrucțiunile producătorului. Evitând formarea de bule sau cute. Este important să urmezi instrucțiunile producătorului pentru a obține un rezultat optim.

Fototapetul se poate aplica pe majoritatea suprafețelor netede și curate, cum ar fi pereți de ghips, rigips, lemn sau metal. Este important ca peretele să fie pregătit corespunzător înainte de aplicarea fototapetului, eliminând eventualele denivelări sau impurități.

Da, există fototapete speciale rezistente la umiditate care pot fi aplicate în băi sau bucătării. Acestea sunt create pentru a rezista la niveluri ridicate de umiditate și pot fi curățate ușor. Totuși, este important să alegi un fototapet potrivit pentru astfel de medii pentru a preveni deteriorarea acestuia.

Smooth WALL este un produs rezistent, fără PVC, cu o suprafață texturată foarte fină. Acest produs întărește peretele și ascunde micile imperfecțiuni. Materialul este ignifug și ușor de aplicat, ceea ce îl face o alegere sigură și economică pentru orice mediu. Marcaj Ignifug: C-s1, d0 – according to EN 13501-1 / Marcaj CE: NEN-EN 15102:2007+A1:2011 - Bio-Pruf Canvas Wall este un tapet acoperit cu vinil texturat cu o textura clasica de canvas, care va schimba orice interior. Acest produs este ignifug, ceea ce il face o alegere sigura si economică pentru case, medii de retail si ospitalitate. Marcaj Ignifug: B-s2, d0 – according to EN 13501-1 / Marcaj CE: NEN-EN 15102:2007+A1:2011 - Bio-Pruf Stucco Wall Texture este un tapet acoperit cu vinil de calitate, cu o textura moderna, care va schimba orice interio. Materialul este ignifug, facandu-l o alegere sigura si econimica pentru birouri cu trafic intens, medii comerciale și de ospitalitate. Marcaj Ignifug: B-s2, d0 – according to EN 13501-1 / Marcaj CE: NEN-EN 15102:2007+A1:2011 - Bio-Pruf

Contactează-ne mai ușor