Poți să ne trimiți modelul tău și noi să-l facem special pentru tine!
WALL EXPERT

DESPRE NOI

Wall Expert este o companie românească care este specializeazata în producția de fototapet de înaltă calitate, producem fototapet exclusiv în atelierul nostru din Giurgiu. Acest lucru asigură un produs 100% made in Romania și un termen de livrare rapid, de aproximativ 2-4 zile in Romania si in UE de 5-7 zile de la comanda ferma.
Contact

MISIUNEA NOASTRĂ

Suntem o echipă de specialiști pasionați de designul interior, cu o experiență bogată în crearea de soluții personalizate pentru clienții noștri. Ne propunem să oferim fiecărui proiect unicitate și să reflectăm personalitatea și stilul proprietarilor. Principalele noastre produse includ fototapetul, tablourile pe canvas și sticla. Fototapetul reprezintă o modalitate rapidă și eficientă de a transforma orice cameră, în timp ce tablourile noastre pe canvas și sticlă adaugă o notă artistică elegantă în spațiul dumneavoastră de locuit. Calitatea este o prioritate pentru noi, colaborăm cu furnizori de încredere, astfel încât produsele noastre sunt cele mai bune de pe piață. Fiecare comandă este fabricată cu atenție și în detaliu, astfel încât să aveți încredere că veți primi produse de cea mai înaltă calitate.

1.000+

Fototapete și Tablouri Create

800+

Clienți Ferciți

400+

Vânzări în Prima Lună

SCOPUL NOSTRU

MISIUNEA NOASTRĂ

Suntem o echipă de specialiști pasionați de designul interior și avem o experiență bogată în crearea de soluții personalizate pentru clienții noștri. Ne asigurăm că fiecare proiect este unic și reflectă personalitatea și stilul proprietarilor. Fototapetul și tablourile canvas și de sticlă sunt principalele noastre produse. Fototapetul este o modalitate ușoară și rapidă de a transforma orice cameră, în timp ce tablourile noastre de sticlă și canvas sunt un mod elegant de a adăuga un accent artistic în spațiul dvs. de locuit. Calitatea este o prioritate pentru noi și lucrăm cu furnizori de încredere pentru a ne asigura că produsele noastre sunt cele mai bune de pe piață. Fiecare comandă este fabricată cu atenție și atenție la detalii, astfel încât să fiți siguri că veți primi produse de cea mai bună calitate.
VEZI TOATE PRODUSELE

Abonează-te la Newsletter

Fii primul care este pus la curent cu toate noile noastre produse și reducerile pe care le facem.